Lidt om byfesten

Program

På programmet er der altid rundbold, hoppeland, spisning af medbragt mad og livemusik.
Nogen gange vil der også være anden underholdning som f.eks. tryllekunstner eller andre aktiviteter til børnene.
 

Byfesten er for alle

Byfesten er tilrettelagt sådan, at man kan komme og gå, når man vil. Ofte ser man, at børnefamiliener kommer fra starten og andre komme til dansetid.

 

Lidt historie:

I 2012 deltog Idrætsforeningen i DM i foreningsudvikling. I den forbindelse blev husstandsomdelt et spørgeskema i Søborg og blandt foreningens brugere, hvad man ønskede af nye tiltag.  Desuden har vi flere år i træk afholdt fyraftensmøder. Alt sammen for at finde ud af, hvad der var efterspørgsel på.

Et af de ting, der kom frem, var et bedre samarbejde i byen. Alle foreningerne i byen har et ønske om at tilbyde samvær og netværk.
 

 

Byfesten startede i 2015

Byfesten er et gratis arrangement, som arrangeres af medlemmer af foreninger af menighedsrådet, idrætsforeningen og frivillige samt med bidrag fra  bylauget.

Indtægten til byfesten kommer fra loppemarked, som frivillige afholder, såfremt det er muligt at låne teltet ved genbrugspladsen.
Øvrige indtægter kommer fra baren, hvor der sælges popcorn og drikkevarer til rimelige priser.
 

Tilmelding

Tilmeld dig her
Søborg Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening (SSG&I) ,| Bygaden 7, Søborg | 3250 Gilleleje | mail: post@soeborgsgi.dk, huset@soeborgsgi.dk eller okonomi@soeborgsgi.dk