Dans

Flere vintre, fra september til april, har vi, den første fredag i hver måned, i nogle år afholdt hyggelige, uformelle danseaftner for alle voksne, både begyndere og øvede. Man "medbragte" selv sin dansepartner og dansede forskellige standard- og latindanse. Midtvejs i træningen holdt vi en lille pause, hvor der var mulighed for at købe vand, øl og vin til rimelige priser, og fik gratis snacks. 
Pris pr gang pr person var dengang 40 kr.
​Vi vil gerne bevare den forholdsvis lave pris, da vi ønsker at have et tilbud, som de fleste kan overskue betalingen til. Vores forening er jo ikke kommerciel. Den skal blot "løbe rundt" og helst være for alle interesserede.
Foreningens formål er at styrke det frivillige foreningsarbejde og derigennem at styrke den folkelige oplysning og sundhed.

Det er desværre endnu ikke lykkedes at finde en træner til "Vild med dans" i vinteren 2023/24. Hvis du kan hjælpe os, så kontakt venligst Trine. Mobil 30282442

Tilmelding

Tilmeld dig her
Søborg Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening (SSG&I) ,| Bygaden 7, Søborg | 3250 Gilleleje | mail: post@soeborgsgi.dk, huset@soeborgsgi.dk eller okonomi@soeborgsgi.dk