Årlige aktiviteter

Sæsonens gymnastikafslutning i Søborg Forsamlingshus 16. marts 2024

Programmet starter ca. kl 14.30 med spring og  og slutter ca kl 17.30 efter fælles indmarch. Vi arrangerer en hyggelig eftermiddag med leg, spring, sjov motion og hygge samt salg af kaffe/ saft/ kage/ brød/ frugt mm. i lille sal. Efterfølgende er der opvisning af nogle af vores hold og vi slutter af med fælles indmarch og takker af for sæsonen.

Opvisninger:

De store børnehold/ unge deltager gerne i én DGI-N-opvisning, samt ved GymGribskovs fælles opvisning for børn og unge i Helsinge-hallen.

Nogle hold kan også deltage ved opvisninger andre steder.
Flere gange er hold fra Søborg fx blevet udvalgt til at deltage i DGI's årlige Gymnastik-kavalkade i Farum Arena
 

 

Ekstratræninger/ hyggearrangementer

Der kan i løbet af sæsonen arrangeres ekstra træninger, hyggedage eller evt. overnatninger for forskellige aldersgrupper/ hold. Der oplyses i god tid før arrangementets afholdelse om tidspunkt og pris. Frivillige forældre må meget gerne være med til og medarrangører af disse arrangementer.


GymGribskov
er et forholdsvis nyt samarbejde mellem alle gymnastikforeninger i Gribskov kommune. Vi planlægger fælles eventdage for gymnaster, fælles kurser og netværk for instruktører og deling af instruktører, når vi mangler. Datoer


Tilmelding

Tilmeld dig her
Søborg Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening (SSG&I) ,| Bygaden 7, Søborg | 3250 Gilleleje | mail: post@soeborgsgi.dk, huset@soeborgsgi.dk eller okonomi@soeborgsgi.dk